Fatloss programma

FAT LOSS is geen dieet,
het is een nieuwe leefstijl

Fat Loss
Afvallen
Leefstijl
Wateringen


Wil je weten hoe je vet afvalt, zonder een crashdieet te volgen en jezelf uit te hongeren? Het kan echt, vet afvallen en spieren versterken. Hoe dan? Dat kan met het Fat loss programma. Vet verminderen is mogelijk door een juiste leefstijl, waarin we een gouden combinatie gebruiken.

Ten eerste is gezonde voeding de basis. Ten tweede maken we gebruik van intermittent fasten. Een periode niet eten en binnen een bepaalde periode wel eten. Ten derde gaan we meer bewegen. Ten vierde maken we gebruik van koudetraining. Ten vijfde is ontspanning niet onbelangrijk en zit er ook absoluut in. Dus, dat betekent dat de focus ligt op vetverbranding en niet op suikerverbranding, zoals de meeste diëten doen.

Het Fat loss programma is geen dieet! Wat dan wel? Je leert in 6 of 12 weken tijd je leefstijl te veranderen, door het zoeken naar de juiste balans in voeding, beweging en mindset.

Hoe werkt het?
Nadat we eerst een intake hebben afgenomen, bekijken we of het Fat Loss programma iets voor je is. Als dat duidelijk is, dan bespreken we dat en ontvang je daarna het Fat Loss programma, waarin op een eenvoudige en duidelijke manier wordt uitgelegd waarom en hoe je de gouden combinatie, zoals eerder beschreven, kan gebruiken. In het programma van zes weken ontvang je twee weeg- en meet momenten. In het programma van twaalf weken krijg je vier weeg- en meetmomenten.
Je kunt kiezen uit een programma van zes of twaalf weken. Elke week krijg je een nieuw weekschema, nieuwe recepten, workouts, beweegmomenten en meer. Je ontvangt het programma digitaal in je mail of via de app. Dat is heel fijn als je van structuur houdt.

Heb je vragen, dan mag je ze altijd stellen. Je krijgt altijd dezelfde dag nog antwoord. Het programma wordt op maat voor jou gemaakt en aanpassingen kunnen altijd gedaan worden.

Lees hier een aantal recensies van klanten die het FAT Loss programma hebben gevolgd. Een vermindering van buikvet is een feit met dit programma.

Ben je geïnteresseerd of heb je andere vragen, neem gerust even contact op via het contactformulier.

Bel me