Imago Hart – I SEE ME

jijbentbijzonder

Als binnenkant, buitenkant en overkant elkaar versterken, dan zien we wie jij bent, wat voor kwaliteiten je in huis hebt, hoe energiek of zeker je overkomt en dan kloppen kleding en accessoires, kapsel en make up, lichaamstaal en de manier waarop jij communiceert, met de indruk die jij maakt op een ander.

Waarom is een eerste indruk belangrijk?

Binnen een minuut beoordelen mensen elkaar. Of het nu gaat om een sollicitatiegesprek, een ontmoeting op een feetje, een date of een gesprek op je werk. Goede reden dus om te weten wat je uitstraalt en hoe je overkomt. Je krijgt inzicht in hoe de ander jou ziet en hoe bijzonder je bent. Je krijgt antwoord, tips en nieuwe inzichten op jouw imagovragen, zoals ‘Hoe kom ik meer zelfverzekerd over?’ of ‘Hoe kan ik mijn communicatie kracht bij zetten?’ of ‘Welke kledingstijl past bij mij?’ Dit doen we op een positieve wijze en we maken gebruik van het imago spel.


Deze manier van coaching kan particulier ingezet worden, maar ook zakelijk in een team. Bijvoorbeeld als teambuilding, elkaars kwaliteiten leren zien en waarderen, communicatie verbeteren en zo betere resultaten behalen en bewustwording van imago en alle facetten en binnenkant, buitenkant en overkant.

Voor de particulier: Wil jij een GRATIS online adviesgesprek van 20 minuten (alleen of samen), waarin we je laten zien hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander?

Wil je jouw Imago Hart kracht bij zetten? Neem dan contact op.

Www.hetimagospel.nl

Bel me