Over mij

Ruim 17 jaar heb ik in het HR vak gewerkt bij de overheid. Twaalf jaar daarvan was ik HR adviseur en adviseerde ik leidinggevenden op het gebied van HR vraagstukken. Daarnaast was ik coach voor nieuwe collega’s. Ik wilde graag iets anders in m’n werk. Dan komt de vraag; wat dan? Ik wilde me niet specialiseren in het HR vak, maar ik wilde het over een andere boeg gooien. Op zoek naar ander werk, dat niet als werk zou voelen. Een utopie… dacht ik… maar, niets is minder waar. Ik mag werk doen, wat voor mij niet voelt als werk en dat is top! Ik werk dagelijks voor de overheid als Vitaalcoach / Leefstijlcoach en daarnaast ben ik mijn eigen onderneming gestart. 

Dagelijks ben ik bezig met mensen die willen werken aan hun vitaliteit, fitheid, stresslevel, zelfvertrouwen, vertrouwen terugkrijgen in het lichaam, afvallen, conditie opbouwen en nog veel meer. Wat is het mooi om te zien, dat men op zeer korte termijn stappen kan zetten, die bijdragen aan een gesteld doel. Dat doel bepalen we met elkaar en ik ondersteun daarin om dat doel te behalen. Hoe mooi is het als je mag bijdragen aan een proces waarin je mensen ziet groeien en stappen in de juiste richting ziet zetten. Vitaler en/of fitter worden en gezond oud vitaal kunnen zijn. Wie wil dat niet? Hierbij hebben we het over de dagelijkse bezigheden kunnen doen, zoals boodschappen halen, tuinieren, lopen, zwemmen, fietsen, met je (klein)kinderen spelen etc. Dat is waar ik u in coach, op een manier die bij u past. Laagdrempelig, veilig en vertrouwd. 

De kennis die ik in de afgelopen tijd heb opgedaan, wil ik met u delen, omdat ik geloof in het zelf kunnen en willen toepassen. Met de juiste vorm van begeleiding en informatie, kunt u groeien naar waar u wilt zijn. Ik heb gekozen om mijn onderneming te noemen naar mijn familienaam, omdat dit staat voor wat ik uitdraag. Coaching met een hart!  Als dit aanspreekt, dan bent u bij mij aan het juiste adres. 

Ik laat uw hart weer sneller kloppen!

Werkervaring

– Politie eenheid Den Haag, Vitaalcoach
– ABN AMRO, Trainer Bootcamp
– Defence Academy Naaldwijk, Trainer
– ADO Den Haag, ADO-fit Trainer
– Openbaar Ministerie, workshops en healthchecks
– Stoppen met roken coach
– HCY, Trainer Bootcamp

Bel me