Wij verzorgen personal trainingen en bootcamps in Ypenburg Leidschenveen.

Wat is personal training?

Met personal training ga je individueel aan de slag met jouw doelen op het gebied van bewegen / sporten / sterker worden, spiermassa opbouwen, afvallen, meer energie krijgen, voldoening en plezier uit mijn beweging/sport halen. Dat alles onder begeleiding van een professionele ervaren trainer met veel kennis en de juiste vaardigheden.

Personal training Ypenburg Leidschenveen Den Haag

Mijn ruime garage is omgebouwd tot professionele gym, met squatrack, bokszak, pully machine, hexdumbells, plyo box, kettlebells, pull up stang, benchpress met olympische stang en gewichten, sandbags, aquabags, slamballs en nog meer. Genoeg materiaal om mee te werken. Maar natuurlijk werken we ook met het eigen lichaamsgewicht, bodyweight dus. Mijn gym is te vinden aan Wingerd 260 in Ypenburg Den Haag.

Bootcamp Ypenburg Den Haag

Wat is bootcamp?

Bootcamp outdoortraining in Ypenburg – Leidschenveen – Den Haag is in groepsverband buiten sporten in een hele leuke groep in een ongedwongen sfeer. Iedereen kan meedoen en ieder doet op zijn eigen intensiteit, niveau en tempo mee. Kun je bepaalde oefeningen niet, dan krijg je een vervangende oefening. Zo is en blijft het voor iedereen leuk en toegankelijk voor alle leeftijden.

Bootcamp in Ypenburg – Leidschenveen gegeven?

Bootcamp wordt elke woensdagavond om 19:00 uur en elke zondagochtend om 10:00 uur gegeven op het parkeerterrein van de Sligro Forepark – Leidschenveen en dichtbij Ypenburg Den Haag. Deels overdekt, dus de les kan altijd doorgaan en wij staan altijd droog! Geen excuses als het slecht weer is.

Wilt u een Personal Training of Bootcamp op locatie organiseren? Ook dat kan!
Neem even contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Bel me