Personal trainer in Ypenburg Den Haag begeleid jou altijd persoonlijk op maat, met de juiste kennis en vaardigheden, in een ongedwongen sfeer.

Zoek je een personal trainer in omgeving van Ypenburg Leidschenveen Den Haag?
Klik op Ja, ik wil een personal trainer! Altijd dicht in de buurt.

Bereik sneller je doelen, boek een training!

Personal training
Engelhardt Coaching

Wat is personal training?

Met personal training ga je individueel aan de slag met jouw doelen op het gebied van bewegen / sporten / sterker worden, spiermassa opbouwen, afvallen, meer energie krijgen, voldoening en plezier uit mijn beweging/sport halen. Dat alles onder begeleiding van een professionele ervaren trainer met veel kennis en de juiste vaardigheden.

Personal training Ypenburg Leidschenveen Den Haag

Mijn ruime garage is omgebouwd tot professionele gym, met squatrack, bokszak, pully machine, hexdumbells, plyo box, kettlebells, pull up stang, benchpress met olympische stang en gewichten, sandbags, aquabags, slamballs en nog meer. Genoeg materiaal om mee te werken. Maar natuurlijk werken we ook met het eigen lichaamsgewicht, bodyweight dus. Mijn gym is te vinden aan Wingerd 260 in Ypenburg Den Haag.

Hoe vaak zou ik personal training kunnen doen?

Dat is natuurlijk afhankelijk van je eigen doel en wensen. Bewegen en sporten is voor iedereen belangrijk, maar hoe je dat vorm wilt geven en hoe dat bijdraagt aan jouw doel, dat is maatwerk en dat bespreken we tijdens de intake.
Gemiddeld is 1 a 2x per week aan te raden.

Kan ik ook met een vriend of vriendin samen personal training krijgen?

Ja, ook dat is mogelijk en bespreekbaar. Een duotraining is leuk, gevarieerd en ook nog eens gezellig om samen met elkaar te trainen. Vraag even naar de voorwaarden, als je hier interesse in hebt.

Wat kost personal training?

60 minuten trainen kost €55,- per keer. Wil je korter of langer trainen, dan zijn de prijzen naar rato. Duo trainingen zijn per persoon goedkoper. Zie de tarieven voor meer informatie.

Meer informatie over een gezonde leefstijl, klik hier.

Gewichtsconsulent Ypenburg – Leidschenveen – Den Haag

Afvallen Ypenburg – Leidschenveen – Den Haag

Voedingscoach Ypenburg – Leidschenveen – Den Haag

Personal Trainer Ypenburg – Leidschenveen – Den Haag

Bootcamp Ypenburg – Leidschenveen – Den Haag

Bel me