Wat goed dat u overweegt om uw personeel te ondersteunen in een gezondere leefstijl.
Bent u ge├»nteresseerd in het laten verzorgen van workshops voor uw organisatie op het gebied van vitaliteit, dan vindt u hieronder een aantal thema’s.

Thema workshops voor organisaties

 • Vitaliteit algemeen
 • Voeding
 • Beweging
 • Mindfulness
 • Slaap
 • Stoppen met roken
 • Persoonlijke kracht
  Persoonlijke kracht – Jonge moeders
  Persoonlijke kracht – vrouwen in de overgang

  ……..en nog veel meer.
  Vraag naar de mogelijkheden voor uw organisatie!
Workshops voor organisaties op het gebied van vitaliteit.

Duur van een workshop

Workshops duren gemiddeld 45 tot 60 minuten. Een dag of dagdeel is natuurlijk ook mogelijk. Dit kan live of online gehouden worden. Daarin kunnen wensen uitgesproken worden en maken we uw workshop volledig op maat. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Healthcheck: hoe is het gesteld met de vitaliteit van uw medewerkers?

Biedt uw personeel een healthcheck aan, waarbij zij zicht krijgen op hun eigen vitaliteit. Want hoe is het gesteld met hun eigen vitaliteit? Ze krijgen een inkijkje in hun eigen vetmassa, spiermassa, visceraal vet, bmi, dagelijks caloriebehoefte, vochtpercentage, botmassa en metabolische leeftijd. Een healthcheck kan gezien worden als nulmeting. Je hoeft er niets mee, maar het is wel interessant om te weten wat je er wel mee kunt. Dat u als werkgever oog hebt voor de vitaliteit en gezondheid van uw medewerkers, is een heel groot pluspunt, met als doel het ziekteverzuim beinvloeden en de motivatie van uw werknemers vergroten.

Workshops op locatie

Workshops kunnen op elke locatie gegeven worden. Reiskosten worden exclusief berekend. Vraag een offerte aan.
Voorbeeld van locaties waar al workshops zijn gehouden: in Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Naaldwijk, het Westland, Leidschenveen-Ypenburg, Amsterdam, Rotterdam en meer.

Graag bekijk ik samen met u hoe we maatwerk kunnen leveren, om een zo goed mogelijk passend aanbod te kunnen doen, die past bij uw visie en de prioriteiten van uw organisatie. Tot snel!

Bel me